marți, 28 octombrie 2008

LUMEA LA SFARSITUL LUI 2008


… Sunt inconjurata de ganduri si nimeni din jur nu ma observa , totusi zambesc!
Sunt deja obisnuita cu indiferenta, aroganta si nesimtirea unora, care, de cele mai multe ori atinge cote maxime, dar chiar si acelora incerc sa le gasesc o explicatie: “ poate vor sa doboare un nou record in Guiness Book!:)
In ziua de azi daca nu minti, inseli, furi sau omori nu esti primit in gasca numita SOCIETATE, poate doar la PERIFERIE iti poti gasii un loc stramt printer aurolacii care au cu ei tovarasi de nadejde: o punga fara gauri si un strop de perlandez HIGH QUALITY!
Chiar si vocabularul limbii romane sa transformat intr-o alimentara unde fiecare ofera celorlalti…de cele mai multe ori gratis…parti din propriul organism:):)
CONCLUZIE: Dictionarul a devenit o Banca Donatoare de Organe, care in loc sa ofere o sansa la viata , te inneaca IN A VERY BIG SHIT!
Generatia anilor ce au trecut, unde DISCIPLINA si un anume grad de bun simt erau DICTATOARE sa transformat in Generatia EMO…unde iesi in evidenta doar prin numarul de piercing-uri, parul vopsit in curcubeu si tatuaje in loc de imbracaminte!
( Probabil Adam si Eva se rascolesc in mormant de ciuda ca au murit inainte de a experimenta si ei aceste TENDINTE DE FASHION LOOCK DESIGN):):)
~ LA NAIBA-IN PUII MEI IN CE LUME TRAIM!?!~

Niciun comentariu: